Husum Torv Tandlægecenter ApS​

Almindelig forebyggende tandpleje

Den almindelige tandpleje kender de fleste. Den består for det meste af det rutinemæssige, halvårlige tandeftersyn med en tandrensning, eventuelt suppleret med en tandfyldning og nogle forebyggende behandlinger.

Der bliver også taget oversigtsrøntgenbilleder (bitewings) hver andet år, for at opdage evt. begyndende caries ("huller") i tide, så tandsmerter undgås.

De fleste af vore patienter er efterhånden så velbehandlede, at de ikke har brug for mere. Et bevis på at vores langsigtede behandlingsplanlægning sammen med patienten lykkes.

Er du ny patient?

Alle nye patienter vil første gang under en indledende samtale få god tid til at fortælle om deres eventuelle problemer, hvorefter de får gennemført en speciel grundundersøgelse.

Vi gennemgår undersøgelsesresultatet omhyggeligt, så vi kan lægge en sammenhængende, langsigtet behandlingsplan, der kan leve op til dine ønsker og forventninger.

Du er med hele vejen

Der bliver aldrig indledt behandlinger, før vi er sikre på, at du har fuld indsigt i behandlingens omfang og priserne. Dette har især betydning, hvis genopbygning af smil og bid kræver mere avancerede behandlinger.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker en tid i klinikken.

Kontakt os

​Husum Torv Tandlægecenter ApS

​Frederikssundsvej 322 A, st, 2700 Brønshøj

Klik her for rutevejledning

Tlf.: 38 89 99 99

E-mail: 322@322.dk

Læs cookiedeklaration her

god-adgang

Afbestil i god tid

Ved afbestilling af tid skal der ringes senest to dage før.​ Ved akut opstået tilfælde (fx sygdom) skal der meldes afbud senest to timer før. 

Der gøres venligst opmærksom på, at der sendes en regning ved sent afbud eller ved udeblivelse. Regningen størrelse afhænger af den afsatte tid. Se gebyr-størrelserne under priser.

Åbningstider

Man. - ons.

08:00 - 17:45

Torsdag

08:00 - 17:45

Fredag

08:00 - 13:00

Weekend

Lukket​

FERIELUKNING


Påskeferie 2024:

klinikken holder lukket mandag d. 23.3.24 til og med mandag d. 1.4.24. 

vi er tilbage igen torsdag

d. 2.4.2024..

Sommer​ferie 2024:

Klinikken er lukket fra mandag d. 8.7.2024 til og med fredag d. 26.7.2024.

Vi er tilbage igen mandag d. 29.07.2024.