Telefon 38 89 99 99

Almindelig forebyggende tandpleje

Den almindelige tandpleje kender de fleste. Den består for det meste af det rutinemæssige, halvårlige tandeftersyn med en tandrensning, eventuelt suppleret med en tandfyldning og nogle forebyggende behandlinger.

Der bliver også taget oversigtsrøntgenbilleder (bitewings) hver andet år, for at opdage evt. begyndende caries ("huller") i tide, så tandsmerter undgås.

De fleste af vore patienter er efterhånden så velbehandlede, at de ikke har brug for mere. Et bevis på at vores langsigtede behandlingsplanlægning sammen med patienten lykkes.

Er du ny patient?

Alle nye patienter vil første gang under en indledende samtale få god tid til at fortælle om deres eventuelle problemer, hvorefter de får gennemført en speciel grundundersøgelse.

Vi gennemgår undersøgelsesresultatet omhyggeligt, så vi kan lægge en sammenhængende, langsigtet behandlingsplan, der kan leve op til dine ønsker og forventninger.

Du er med hele vejen

Der bliver aldrig indledt behandlinger, før vi er sikre på, at du har fuld indsigt i behandlingens omfang og priserne. Dette har især betydning, hvis genopbygning af smil og bid kræver mere avancerede behandlinger.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker en tid i klinikken.

Her bor vi

Husum Torv Tandlægecenter ApS

Frederikssundsvej 322 A, st.

2700 Brønshøj

CVR: 31761379

Kontakt os

Telefon: 38 89 99 99

E-mail: 322@322.dk