Telefon 38 89 99 99

Plastfyldning giver et pænere resultat

Har du knækket noget af din tand eller fået et hul i den? Så er en plastfyldning sandsynligvis den rette løsning for dig. Hos Husum Torv Tandlægecenter tilbyder vi tandfyldning med plast til alle kunder. Vores klinik ligger i Husum nær Brønshøj og Rødovre. Hos os er alle kunder velkomne.

Tidligere anvendte tandlæger over hele verden amalgamfyldninger, men i dag er plast typisk en bedre løsning. Amalgam medfører nemlig revner i tænderne med tiden, hvorimod plastfyldninger sjælendt får fraktur. Derudover har amalgamfyldninger en mørk farve, hvilket ikke er tilfældet for plastfyldninger. Disse kan nemlig laves i en farve, der matcher dine naturlige tænder præcist.

Hvad koster en plastfyldning?

I vores klinik anvender vi altid moderne udstyr og alle vores behandlinger er baseret på de nyeste, gennemprøvede behandlingsmetoder.

En plastfyldning hos os vil altså være af høj kvalitet. Til trods for den høje kvalitet holder vi vores priser på et fornuftigt niveau. Derudover sætter vi altid dine behov i centrum og tager os god tid til at give dig indsigt i den pågældende behandling.

Priserne på de enkelte plastbehandlinger vi yder, kan du finde under fanen priser, som du kan se herover.

Kontakt os i dag og hør mere om vores behandlinger

Vi tilbyder altså plastfyldning med lang holdbarhed og et naturligt resultat. Lyder dette som noget for dig, er du altid velkommen til at kontakte os for at høre mere.

Dette kan du gøre ved at ringe på telefon: 38 89 99 99 eller skrive til mail: 322@322.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Her bor vi

Husum Torv Tandlægecenter ApS

Frederikssundsvej 322 A, st.

2700 Brønshøj

CVR: 31761379

Kontakt os

Telefon: 38 89 99 99

E-mail: 322@322.dk