Telefon 38 89 99 99

Fjernelse af visdomstand udført i trygge rammer

Går du rundt med smerter i en visdomstand? Så bør du overveje at få den fjernet. Her hos Husum Torv Tandlægecenter tilbyder vi professionel fjernelse af visdomstand. Vores klinik ligger i Husum nær Brønshøj og Rødovre. Hos os er alle kunder velkomne.

Det er vigtigt for os, at vores patienter føler sig trygge i klinikken. Derfor rummer vores klinik en behagelig atmosfære og vi tager os god tid til hver enkelt patient. Vi tror nemlig på, at faktorer som disse er med til at skabe trygge rammer for enhver kunde.

Hvad koster fjernelse af visdomstand?

Skal du have foretaget en tandudtrækning hos os, så er du garanteret en professionel behandling af høj kvalitet. Vi sørger altid for at give vores kunder den rette behandling.

Vores fornuftige priser kan du læse meget mere om her på hjemmesiden.

En fjernelse af visdomstand er en operation, der kræver lokal bedøvelse. Derfor sætter vi god tid af til at behandle patienten, så personen vil have minimale smerter. Vi sørger naturligvis altid for, at bedøvelsen virker fuldstændigt, inden vi påbegynder behandlingen.

Kontakt os for at aftale mere

Hvis du er på udkig efter en billig tandlæge, der tilbyder fjernelse af visdomstand samt mange andre forskellige behandlinger til en god pris, er du kommet til det rette sted.

Ring til os på telefon: 38 89 99 99 eller skriv til mail: 322@322.dk, så finder vi en tid, der passer ind i din kalender.

Her bor vi

Husum Torv Tandlægecenter ApS

Frederikssundsvej 322 A, st.

2700 Brønshøj

CVR: 31761379

Kontakt os

Telefon: 38 89 99 99

E-mail: 322@322.dk