Telefon 38 89 99 99

Om klinikken​

Vores målsætning: Optimal, langsigtet tandpleje og behandlingsplanlægning sikrer sunde tænder hele livet.

Med udgangspunkt i klinikkens mange års erfaring og store faglige viden lægger vi vægt på, at god tandpleje kræver individuelle hensyn. Såvel mindre som store, avancerede behandlinger kræver forståelse og indsigt. Derfor har det altid været vigtigt for os, at alle vore patienter får fuldt overblik over deres tandbehandling, før behandlingen starter. Information er nøgleordet.

Vi stiller også vores ekspertise til rådighed, hvis du har behov for en vurdering af såvel dit nuværende som fremtidige behandlingsbehov. Lad os i fællesskab lægge en plan for fremtiden. Vi kalder det en ”Tilstandsrapport” for din tandpleje.

Målrettet langtidsplanlægning og rådgivning er et af vore specialer.

Vi kan normalt tilbyde selv de mest avancerede former for tandbehandlinger. Skulle der mod forventning opstå en situation, hvor du har brug for en helt speciel behandling, bliver du henvist til en af vore samarbejdspartnere blandt landets bedste specialister.

​Vi anvender det bedste udstyr

Klinikken anvender moderne udstyr, og alle behandlinger er baseret på de nyeste, gennemprøvede behandlingsmetoder.

Vi anvender bl. a. digital røntgenoptagelse, som giver tre gange mindre strålerdosis i forhold til de traditionelle røntgenoptagelser.

Vi tilbyde op til 5 års reklamationsret på vore krone- og brobehandlinger.

Vi lægger særlig vægt på, at alle behandlinger bliver så smertefri og skånsomme som muligt. Normalt kan vi tilbyde hel smertefri behandling.

Vores klinik er meget centralt placeret og med gode busforbindelser. Parkering er mulig tæt ved.

Klinikken er medlem af Dansk Tandlægeforening.​

Loading

Her bor vi

Husum Torv Tandlægecenter ApS

Frederikssundsvej 322 A, st.

2700 Brønshøj

CVR: 31761379

Kontakt os

Telefon: 38 89 99 99

E-mail: 322@322.dk